Historicky prvý Black Friday v HappyFoto. Zľavy TOP produktov až 75%

Black Friday v HappyFoto
HappyFoto

Historicky prvý Black Fridayv HappyFoto. Obrovské zľavy TOP produktov až o 75%. Práve teraz! Viete to? Napriek všetkým predsavzatiam je zaobstaranie vianočných darčekov rok čo rok ťažšie. Nákupy na poslednú chvíľu. Absencia dobrých nápadov. Možno aj finančnýchprostriedkov. To všetko je možné jednoducho a rýchlo vyriešiť. Využitehistoricky prvý Black Friday v HappyFoto a nemôžete nevyhrať.

Black Friday v HappyFoto
HappyFoto

Na fotoknihe môžete ušetriť až 83,09 EUR

Vytvorte fotoknihu. Prečo? Pretože jenajlepšia, je najosobnejším darčekom a pretože ju práve teraz vďaka BlackFriday v HappyFoto objednáte za jedinečnú cenu 9,90 EUR. Podľa počtu stránušetríte na fotoknihe cca A4 na výšku v pevných doskách digitálne vytlačenej až 83,09 EUR. Fotokniha vydrží pri správnom zaobchádzaní viac ako 100 rokov a nielen Vy a Vaše deti, ale aj vnúčatá, pravnúčatá… si ju budete s radosťouprezerať. Dookola, stále!

Black Friday v HappyFoto
HappyFoto

Cena 0,06 EUR je jasne najlepšia

Stálica na fotografickom nebi, ktorá bude uvedená do siene slávy. To sú fotografie pohľadnicového formátu 10 x cca 15 cm v prémiovej kvalite s 50% zľavou. Cena 0,06 EUR je jasno najlepšia a platí už od 1 ks. Nie je o čom premýšľať!

Black Friday v HappyFoto
HappyFoto

1 fotografia stačí

A objednáte darček, ktorý nezovšednie. Fotografia na maliarskom plátne strednej štruktúry je luxusný darček. Vďaka použitiu vlastnej fotografie nevytvoríte tuctový produkt z obchodu, ale skutočný originál, ktorý nikde inde nekúpite. Nie je to bomba?

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach