Nový denný a nočný krém Sedmokráska s EKO náhradnou náplňou

Nový denný a nočný krém Sedmokráska s EKO náhradnou náplňou

Pleťová kozmetika Sedmokráska od českej značky Manufaktura opäť rozkvitla. Obľúbené jemné produkty sú od 1. 6. 2020 doplnené o duo krémov pre kompletnú pleťovú starostlivosť – Anti-pollution denný pleťový krém s výťažkami zo sedmokrásky a ovsa a Anti-aging nočný pleťový krém so sedmokráskou a kyselinou hyalurónovou. Pleťové novinky nie sú výnimočné len svojím mimoriadnym zložením, ale aj obalom, ktorý Manufaktura predstavuje úplne prvýkrát. Originálny obal totiž obsahuje vymeniteľný EKO kalíšok, ktorý po spotrebovaní ľahko nahradíte novým, a tým napomôžete k úspore obalového materiálu.

Anti-pollution denný pleťový krém s výťažkami zo sedmokrásky a ovsa, cena: 14,65 €

Výnimočný ľahký denný krém bude Vaším tajným spojencom pre krásu a život v meste. Vedecké výskumy potvrdzujú, že znečistené ovzdušie a častý stres spôsobujú predčasné starnutie, oslabenie a podráždenie pleti. Bráňte ju každé ráno pomocou jedinečného kokteilu cenných prírodných ingrediencií, ktorý poskytne Vašej pleti to najnežnejšie pohladenie, dlhodobú hydratáciu a celodennú ochranu. Starostlivo vyladená receptúra kombinuje unikátne účinky ovseného, mandľového a jojobového oleja, výťažkov zo sedmokrásky, kyseliny hyalurónovej 2. generácie, beta-glukánu, vitamínu E, squalanu, bambuckého masla a rastlinného anti-pollution komplexu zo ženšenu, jablka, broskyne, pšenice a jačmeňa . Posilňuje obranyschopnosť pleti, predchádza výskytu vrások a strate pružnosti, napomáha redukcii tmavých škvŕn, obnovuje kožnú bariéru, zabraňuje dehydratácii, zvláčňuje, upokojuje a chráni. Sprevádza ho príjemná bezalergénna vôňa a je vhodný pre všetky typy pleti, predovšetkým pre normálnu, citlivú až suchú. A čo viac? Je to jeden z našich prvých krémov, ku ktorým si môžete zakúpiť náhradnú EKO náplň, a pomôcť tak spoločne s nami uľaviť prírode od zbytočného obalu.

Anti-aging nočný pleťový krém so sedmokráskou a kyselinou hyalurónovou, cena: 15,45 €

Keď si užívame príjemného spánku, naša pokožka nezaháľa. Práve cez noc sa v nej odohrávajú tie najdôležitejšie regeneračné a očistné procesy, ktoré môžeme správnou voľbou nočného krému dokonale podporiť. Poprajte Vašej pleti dobrú noc omladzujúcim pohladením so sedmokráskou, peptidmi, ovseným a mandľovým olejom, kyselinou hyalurónovou 2. generácie, bambuckým maslom, squalanom, panthenolom a vitamínom E. Kým budete spať, postarajú sa tieto cenné ingrediencie o mnoho kozmetických anti-aging kúziel pre krásnu pleť. Upokoja ju po dlhom dni, napomôžu tvorbe kolagénu a elastínu, zaistia dlhodobú hydratáciu a obnovu ochrannej kožnej bariéry, prispejú k okamžitému liftingu a vyhladeniu vrások. V neposlednom rade pleť spevnia,  zregenerujú a starostlivo vyživia. Ráno sa tak Vaša pleť prebudí takmer ako „“““““““znovuzrodená““““““““. Sprevádza ho príjemná bezalergénna vôňa a je vhodný pre všetky typy pleti, predovšetkým pre normálnu, citlivú až suchú. A čo viac? Je to jeden z našich prvých krémov, ku ktorým si môžete zakúpiť náhradnú EKO náplň, a pomôcť tak spoločne s nami uľaviť prírode od zbytočného obalu.

EKO náhradná náplň Anti-pollution denný pleťový krém, cena: 11,35 €

Ľahko vymeniteľnú nádobku s obsahom obľúbeného denného krému ocenia najmä všetci vyznávači ekológie a milovníci prírody. Vďaka náhradnej náplni sa nám podarí spoločne ušetriť mnoho obalov – jeden originálny obal totiž obsahuje rovnaké množstvo plastu ako 14 EKO náplní.

EKO náhradná náplň Anti-pollution nočný pleťový krém, cena: 12,2 €

Ľahko vymeniteľnú nádobku s obsahom obľúbeného nočného krému ocenia najmä všetci vyznávači ekológie a milovníci prírody. Vďaka náhradnej náplni sa nám podarí spoločne ušetriť mnoho obalov – jeden originálny obal totiž obsahuje rovnaké množstvo plastu ako 14 EKO náplní.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach