Vajíčka s bylinkovou omáčkou

Doba prípravy 20 minútEnergia: 384 kcal.Náročnosť

Vajíčka s bylinkovou omáčkou1 porcia: 1607 kJ / 384 kcal

Suroviny:

8 vajec uvarených natvrdo, 1 smotanový jogurt, 1/8 l smotany, 125 g nízkotučného tvarohu, 2 lyžice horčice, 1 cibuľa, 1 zväzok petržlenovej vňate, kôpru a pažítky, 1 malá sladkokyslá uhorka, soľ, mleté čierne korenie, štipka cukru

Postup:

Do tvarohu postupne vmiešame jogurt, smotanu a horčicu. Cibuľu očistíme a jemne nastrúhame. Petržlenovú vňať, kôpor, pažítku a kyslé uhorky tiež nadrobno nakrájame a pridáme do omáčky. Posolíme, dochutíme mletým čiernym korením a cukrom. Omáčku dáme do mištičky a tú postavíme do stredu podnosu. Vajíčka rozkrojíme a poukladáme okolo misky s omáčkou na podnos.

 

 

 

Save

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach