15. december

Keď je deň narodenín 15. december

15. december: Ste typ dobrodruha, rutina vás neuspokojuje, máte rád voľnosť a nespútaný životný štýl, potrebujete sa neustále niečím zaoberať, z niečoho sa tešiť, po niekom túžiť, nadchýnať sa pre nové veci, skrátka žiť na plný plyn. Vaše základné číslo vám však dáva do vienka aj potrebu stabilného rodinného zázemia, harmonickej rodiny, odkiaľ môžete vyrážať na svoje dobrodružné ťaženia.

Ako silná individualita, sebavedomý, rozhodný a vodcovský typ človeka sa vám darí uskutočňovať svoje zámery a dosiahnuť úspech.  Ste optimistický a priateľský, vnímavý voči problémom druhých ľudí, dokážete byť mimoriadne spoločenský a  nerobí vám problém nadväzovať kontakty s druhými ľuďmi. 

Mohlo by vás zaujímať

Banánové tartaletky s medovým krémom

Banánové tartaletky s medovým krémom

65 minútEnergia: 385 kcal.Slávnostné banánové tartaletky s medovým krémom, ktoré skvele vyzerajú a ešte lepšie chutia. Suroviny na Banánové tartaletky s medovým krémom (rozpočet vystačí na 8… Čítaj ďaľej

Nebuďte príliš sústredený na seba,  nesnažte sa byť vždy dominantný, spolupráca s druhými ľuďmi je pre vás veľmi užitočná a prospešná.  Majte viac pod kontrolou svoje výbušné a podráždené reakcie, vášmu zdraviu prospeje aj väčšia striedmosť.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach