Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny na kuracie rezance s kokteilovými rajčinami a smotanou:

600 g kurací pŕs, 3 lyžice olivového oleja, 200 g kokteilových rajčín, 20 ml smotany, soľ, mleté čierne korenie

Kuracie rezance s kokteilovými rajčinami

Postup:

Kuracie prsia nakrájame na rezance a opečieme na olivovom oleji. Pridáme na polovicu nakrájané kokteilové rajčiny, osolíme a okoreníme. Prilejeme smotanu a krátko  prehrejeme. Podávame napríklad s ryžou.

Mohlo by vás zaujímať

Kuracie prsia plnené hermelínom a šunkou

45 minútSuroviny na kuracie prsia plnené hermelínom a šunkou: 600 g kuracích pŕs, 200 g hermelínu ( 2 kusy ), 4 plátky šunky, 1 šľahačková smotana,… Čítaj ďaľej

Mohlo by vás zaujímať

Tmavé žemličky s grilovanými kuracími prsiami

Tmavé žemličky s grilovanými kuracími prsiami

Suroviny na tmavé žemličky s grilovanými kuracími prsiami, paradajkovou salsou a parmezánom: 1 balenie tmavých žemličiek300 g kuracích pŕstymian2 rajčiny1 strúčik cesnakupetržlenová vňať½ červenej cibuleparmezánextra panenský … Čítaj ďaľej

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach