Lunárny kalendár na 19. – 21. augusta 2018

V akých oblastiach môžete mať úspech a čo si bude lepšie odložiť na inokedy? Prečítajte si náš nový Lunárny kalendár na 19. – 21. augusta augusta 2018.

Lunárny kalendár na 19. - 21. augusta 2018

Lunárny kalendár na 19. – 21. augusta 2018: 

Mesiac je po tieto dni v Strelcovi čo veľmi vplýva aj na našu sexualitu – prejavuje sa zvýšená chuť na dobrodružstvá, aj intímneho charakteru, viac než inokedy si môžeme vychutnať vášnivé chvíle. Máme chuť na silné a nové zážitky a rozširovanie si obzorov.

Zdravie a krása:

Mesiac v Kozorožcovi vplýva na stehná, boky, krížovú kosť a celkovú pohyblivosť. V tieto dni by sme sa mali veľa hýbať, ale ak sa chystáme ísť na výlet, alebo túru, nemali by sme si plánovať žiadne náročné trasy, pretože nohy sa v týchto dňoch ľahšie unavia. Vhodná je rýchla chôdza a plávanie. Večer nohám doprajeme príjemný teplý kúpeľ a nohám veľmi osožia aj striedavé sprchy teplou a studenou vodou. Pri kúpaní v bazénoch, jazerách, či pri mori, pozor na problémy s močovými cestami  – nenechávajme si na sebe mokré plavky! Ako prevenciu, ale aj pri začínajúcich problémoch s močovými cestami, popíjame šťavu z brusníc, čučoriedok a veľmi vhodná je aj šťava z ríbezlí. Mimochodom, ak budeme konzumovať čierne ríbezle, môžeme predísť problémom s črevami a infekciám močových ciest. Tieto dni sú vhodné celkovo na kúpele, saunu, aj na masáže – budete sa cítiť lepšie a pokožka bude vyzerať krajšie. Navyše, pri masáži sa zlepší krvný, aj lymfatický obeh. Vhodné je aj aplikovať krémy a kúry proti celulitíde a proti rozšíreným žilkám.

Lunárny kalendár na 19. - 21. augusta 2018Tip pre zdravie a sviežosť:

Ak si chcete osviežiť svoje telo a nohy,  môžete to skúsiť s Bachovými kvetovými esenciami. Napríklad použitím Rescue gélu na  svoje telo a nohy s obsahom obľúbenej Rescue zmesi, ktorý príjemne ochladí počas teplých dní a nocí, prinesie úľavu namáhaným končatinám a relax môže začať… :

Ak nepotrebujete ochladiť a osviežiť, môžete zrelaxovať i s Rescue krémom, ktorý má rovnaké zloženie ako Rescue gél, ibaže je v ľahkej krémovej konzistencii, ktorá sa ľahko vstrebáva.

Záhrada a domácnosť:

V záhrade vysádzame nové záhony s jahodami, zbierame dozreté rajčiny, papriky, patizóny, cukety, hrach i fazuľu. Ak máme paradajky, ktoré rastú dovysoka, zalomíme alebo odstrihneme im vrcholce, pretože leto už vrcholí…

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach