Miluje vás aj po rozchode? Toto sú znaky, že vás chce naspäť!

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Napriek tomu existuje mnoho párov, ktoré sa k sebe vrátili aj po rozchode, dokonca niekoľkých. Nedá sa však generalizovať, kedy je návrat k bývalému správnym riešením – to si musíme prehodnotiť samy. Podľa tohto však zistíme, že nás stále miluje:

po rozchode
https://www.shutterstock.com

Stále s nami udržiava kontakt

Je jasné, že keď máme spolu dieťa alebo spoločné podnikanie, musíme kontakt udržiavať aj po rozchode. Iné však je, ak spolu nemáme nič takéto spoločné a napriek tomu sa snaží s nami stále komunikovať. Jednoducho, cítime, že stále nás nevie vypustiť zo svojho života.

Má emocionálne výbuchy

Najhoršia a najbolestivejšia je úplná ignorancia. Ak však má voči nám stále emocionálne výbuchy – či už sú to „záchvaty“ vyznaní lásky alebo výbuchy hnevu a zlosti, znamená to, že stále k nám niečo cíti. Verme alebo nie, zvyčajne to nie je negatívna emócia. Opak lásky totiž nie je nenávisť, ale ľahostajnosť. Negatívne emócie muž po rozchode prejavuje zvyčajne kvôli tomu, že sa cíti beznádejne zradený a zranený.

Stále rozoberá, čo sa stalo vo vzťahu zle

Ak sme o rozchode presvedčení, jednoducho urobíme hrubú čiaru a ideme ďalej. Ak sa však stále prehrabáva v minulosti, hľadá, kde urobil chybu, čo sa v našom vzťahu a prečo pokazilo, snaží sa to napraviť, je to jasné znamenie, že s rozchodom nie je stotožnený a rád by chybu napravil.

Zdieľa s nami plány do budúcnosti

Plány do budúcnosti sú vždy háklivou záležitosťou. Ak ich s nami naďalej zdieľa, je možné, že chce, aby sme boli ich súčasťou. Muži, ktorí nie sú stotožnení s rozchodom sa často s bývalou radia o tom, ak sa chcú zmeniť k lepšiemu. Dávajú nám najavo, že schudli, cvičia, začali sa zdravo stravovať, prestali piť alkohol a podobne. Keď sa chvália pozitívnymi zmenami a plánmi do budúcnosti, znamená, že im stále záleží na tom, čo si o nich myslíme.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach