Rakytníkový olej

Všestranný elixír zdravia v domácej lekárničke – Rakytníkový olej + vitamín D

O tom, aké dôležité je posilňovať imunitu, dodržiavať hygienu a čo všetko nám v boji proti infekciám môže pomôcť, sa už popísalo naozaj veľa. Isté však je, že v snahe ochrániť seba i svoje deti pred choroboplodnými zárodkami nemôžeme dezinfikovať všetko, s čím prídeme do kontaktu. Napokon, aj tak by to nestačilo, ak nemáme dostatočne silnú imunitu. A práve preto je veľmi dôležité zamerať sa na jej posilnenie.  Mimoriadne dôležitá je najmä sliznicová imunita, pretože práve ona predstavuje akúsi bránu, ktorou sa infekcie môžu dostať do nášho organizmu. A ako túto bránu účinne uzamknúť? Tajný tip znie: Rakytníkový olej + vitamín D.

Rakytníkový olej

Rakytníkový olej a jeho účinky

Rakytníkový olejRakytník je ker pochádzajúci z Ázie, kde sa odpradávna využíva v tradičnej medicíne pre jeho povzbudzujúce a regeneračné vlastnosti. Olej, ktorý sa z neho získava, je bohatý na všetky dôležité vitamíny (A,B,C,D,E,K,P), ale predovšetkým aj na nenasýtené mastné kyseliny (omega-3,6,9 a taktiež vzácne omega-7 mastné kyseliny). Rakytník podporuje imunitný, kardiovaskulárny i tráviaci systém a prispieva k zachovaniu zdravého stavu kože a slizníc. Práve sliznice sú alfou a omegou pre našu imunitu, pretože bránia prenikaniu škodlivín do organizmu a plnia funkciu obranného štítu proti chorobám. Rakytníkový olejČistý 100-percentný rakytníkový olej získaný šetrnou CO2 extrakciou, ktorý neobsahuje farbivá, ani cukor, je vyvážený farbou a zložením, obsahuje výživový doplnok Rakytníkový olej + vitamín D, špeciálne vyvinutý spoločnosťou Noventis. Výživový doplnok je vhodný aj pre deti od 3 rokov. Odporúčaná cena: 16 €/60 kapsúl. Balenie predstavuje mesačnú intenzívnu kúru.

Dobrá rada na záver: Chcete si užiť zimu so všetkými zimnými radovánkami, ktoré ku nej patria? Začnite čím skôr s účinným posilňovaním imunity, doprajte si výživový doplnok Rakytníkový olej + vitamín D od spoločnosti Noventis a ochráňte seba i svoju rodinu pred nepríjemnými chorobami z nachladnutia, či inými zdravotnými problémami, ktoré by mohla mať za následok slabá imunita.

Save

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach