Ako vyzerať mladšie?

Nie, nemusíte hneď  podstúpiť plastickú operáciu na Beauty klinike, aby ste vyzerali mladšie a lepšie. Stačí si osvojiť a vyskúšať zopár trikov, ktoré vám pomôžu k mladšiemu vzhľadu…

Ako vyzerať mladšie

Používajte rozjasňovač pleti

Nie, nie je to zbytočnosť – filmové hviezdy nedajú naň dopustiť. Dobrý rozjasňovač vám dodá zdravý a šťavnatý vzhľad. Možností je hneď niekoľko: Môžete ho použiť buď na celú tvár, alebo pod mejkap, alebo ho zmiešať s mejkapom. Zaujímavo však vyzerá aj to, ak si ho nanesiete celkom na záver, keď už máme nanesený mejkap,na chrbát nosa, na lícne kosti alebo pod obočie.

Natočte si riasy

Riasy si natočte buď klieštikmi na natáčanie rias, alebo sa objednajte v salóne na strvalenie rias. Takto upravené riasy vydržia natočené ať okolo troch mesiacov. Ak si ich zvýrazníte riasenkou,  oči sa krásne otvoria, pohľad sa rozjasní a oči budú pôsobiť väčšie.

Nezabúdajte zvýrazniť líčka

Tvár môže pôsobiť prepadnuto a unavene. S pribúdajúcim vekom tvár stráca na plnosti a môže pôsobiť prepadnuto a unavene. Preto nezabúdajte dodať sviežosť svojej tvári zvýraznením lícnych kostí – najlepšie štetcom.

Presvetlite si tmavé miesta

Vonakajšie kútiky očí, ryhy medzi nosom a ústami, ale aj kútiky úst, to všetko sú miesta, ktoré vrhajú tieň, čo spôsobuje, že tvár pôsobí unavene a staršie. Skúste si ich presvetliť korektorom, ktorý je o odtieň svetlejší než je váš mejkap. Korektor treba jemne rozotrieť do stratena.

♦ Používajte kvalitné pleťové krémy

Nešetrite na nesprávnom mieste – a na kvalitných pleťových krémoch dvojnásobne nie! Vyberajte si krémy s účinnými látkami , ktoré korigujú vrásky a zlepšujú pevnosť pleti. Takéto krémy už po nanesení zanechávajú pleť hladšiu a žiarivú.

Vyberte si správny odtieň rúžu

Aj správne vybraný rúž dokáže zázraky. Ak si dokážete vybrať pre seba vhodný odtieň, bude vyzerať vaša tvár živšie a aj úsmev bude žiarivejší. Ak máte biele zuby, môžete si zvoliť výrazné a studené odtiene rúžu. Ak však zuby majú zubnú sklovinu sfarbenú mierne do žlta, vyberajte si radšej teplejšie odtiene rúžu

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach