4711 Remix Sparkling Island

Namiešaj si svoje nezabudnuteľné leto!

Leto, slnko, párty ostrov – a ty tancuješ uprostred

Nezabudnuteľný deň na pláži na Mykonose: tyrkysová voda, očarujúce miesta influencerov a svieže dídžejské vystúpenia – celý deň! Barman ti podáva ľadovo vychladený, čerstvo namiešaný drink a párty na pláži sa práve rozbieha – o chvíľu sa okolo teba rozprestrie oslnivý, trblietavý ostrov, ktorý je nabitý letnou radosťou zo života, zábavou a voľnosťou. Nový Remix Sparkling Island s ovocnými tónmi limetky vám ako osviežujúci letný drink prinesie dokonalý pocit dovolenky. V predajniach od polovice apríla 2023!

Životný štýl plný pozitívnej energie

Vône 4711 Remix sa ako úspešná séria stali neodmysliteľnou súčasťou poličky s vôňami. Pulzujúci letný koncept sa zameriava na záujmy mladej cieľovej skupiny. A darí sa mu to výborne. Hlasná, odviazaná a pripravená na akékoľvek dobrodružstvo – kolekcia vôní, ktorá od roku 2018 nadväzuje na módne, hudobné a tanečné trendy mladej generácie. 4711 Remix je viac ako vôňa – je to radosť zo života s extra sviežosťou! A práve preto máme pre teba tieto novinky: Predchádzajúce edície Remix teraz nájdete pod názvami „Urban Summer“ (edícia 2020), „Festival Vibes“ (edícia 2021) a „Exotic Paradise“ (edícia 2022) podľa príslušných trendov. V roku 2023 doplní parfum „Sparkling Island“ kolekciu koktailu vôní, ktorá ta prenesie k tyrkysovému moru Mykonosu!

Letná explózia vôní s vánkom Stredozemného mora

Kombinácia vôní začína citrusovým triom limetky, citróna a pomaranča. Tvôj budíček pre ďalšiu letnú párty! V srdci nájdeš ovocné impulzy zeleného jablka. Kvetinové akcenty frézie a ylang-ylang prebúdzajú túžbu po tyrkysovom mori a dovolenke v Stredomorí. O kontrast a rozmanitosť v základe sa postará cédrové drevo, ambrové drevo a pižmo, ktoré zanechávajú na pokožke pocit pobozkania slnkom. Letná vôňa z kolekcie 4711 Remix, ktorá ta svojou súhrou vodných a citrusových tónov vytrhne z každodenného života!

Hlava limetka, citrón, pomarančSrdce zelené jablko, frézia, ylang-ylangZáklad cédrové drevo, ambrové drevo, pižmo

stredomorie – šum – život

„Vôňa vytvorená ako šumivý, osviežujúci letný drink – s ovocnými limetkovými tónmi a vodnými odtienkami pre dokonalý prázdninový pocit dobrej nálady!“

Alexandra Monet, parfumérka – 4711 Remix Sparkling Island

Nezameniteľný pocit z dovolenky – dizajn

V modernom dizajne sa odzrkadľuje typický modro-biely farebný svet gréckeho ostrova, pričom zapája prvky vĺn a mozaiky. Obal, vďaka ktorému budeš chcieť preskúmať ostrov na párty lodi a pocítiť jedinečnú atmosféru v hip-hopovom plážovom klube s deep housovými melódiami po celom tele. Vrhni sa do leta plného dobrodružstiev – na Mykonose!

4711 Remix Sparkling Island – v predaji od polovice apríla 2023

Kolínska voda Natural Spray 100 ml 24,50 €*

*Nezáväzné cenové odporúčanie v EUR vrátane DPH

Viac informácií nájdete na internetovej stránke www.4711.com, na facebookovej stránke www.facebook.com/houseof4711 alebo na instagramovej stránke www.instagram.com/4711. #4711 #4711remix

Čitateľská súťaž

Odpovedajte na súťažnú otázku a piati z vás budú vylosovaní a obdarení vôňou 4711 Remix Sparkling Island . Súťažiť môžete do 31.5.2023.

Výhercovia:

  • Alica Marková
  • Petra Káčerová
  • Silvia Petrášová
  • Emília Husáková
  • Zuzana Húsková

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach