Kalerábový šalát s kapustou a zelerom

Doba prípravy 25 minútNáročnosť

Suroviny na kalerábový šalát:

2 šálky nasekanej kapusty, 4 kaleráby, olúpané a strúhané, 2 stonky zeleru, nakrájané, tenké, 2 mrkvy, nakrájané, tenké, 2 lyžice čerstvej cibule, 1/3 šálky bieleho cukru, 1/2 lyžičky soli, 1/8 lyžičky mletého čierneho korenia, 1/2 šálky majonézy, 4 1/2 čajovej lyžičky jablčného octu

Postup:

Zmiešame kapustu, kaleráb, zeler, mrkvu a cibuľu spoločne vo veľkej miske. V samostatnej miske zmiešame cukor, soľ, korenie, majonézu a ocot a zmesou zalejeme zeleninový šalát. Necháme chladiť 1 hodinu pred podavaním.

Mohlo by vás zaujímať

Kalerábový šalát s kuracím mäsom

30 minútEnergia: 260 kcal.Suroviny na Kalerábový šalát s kuracím mäsom: 4 kaleráby, soľ, korenie, 2 kuracie rezne, 1 lyžica oleja, mleté biele korenie, cayanské korenie, 1 pór,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach