90 minútEnergia: 907 kcal.
Suroviny na bravčové rebierko s fazuľou:
500 g bielej fazule, 500 g bravčových rebierok, 200 g mrkvy, 1 pór, 4 párky, soľ, mleté čierne korenie, 4 lyžice nasekanej petržlenovej vňaťky, ocot podľa chuti
Postup:
Fazuľu namočíme cez noc do 1,5 l studenej vody. Na druhý deň ju pomaly varíme domäkka. Po 30 minútach varu pridáme rebierka. Mrkvu ošúpeme a pokrájame na kolieska a na posledných 30 minút pridáme k fazuli. Očistený, na kolieska pokrájaný pór pridáme 10 minút pred koncom varenia. Napokon pridáme párky.
Mohlo by vás zaujímať
Zmes osolíme a okoreníme, posypeme petržlenovou vňaťou a necháme krátko odpočinúť. Na ochutenie môžeme použiť aj ocot.
1 porcia: 3796 kJ / 907 kcal