Bravčové rebierko s fazuľou

Doba prípravy 90 minútEnergia: 907 kcal.Náročnosť

Suroviny na bravčové rebierko s fazuľou:

500 g bielej fazule, 500 g bravčových rebierok, 200 g mrkvy, 1 pór, 4 párky, soľ, mleté čierne korenie, 4 lyžice nasekanej petržlenovej vňaťky, ocot podľa chuti

Postup:

Fazuľu namočíme cez noc do 1,5 l studenej vody. Na druhý deň ju pomaly varíme domäkka. Po 30 minútach varu pridáme rebierka. Mrkvu ošúpeme a pokrájame na kolieska a na posledných 30 minút pridáme k fazuli. Očistený, na kolieska pokrájaný pór pridáme 10 minút pred koncom varenia. Napokon pridáme párky.

Mohlo by vás zaujímať

Pečené pliecko na majoránke

Pečené pliecko na majoránke

90 minútSuroviny na pečené pliecko na majoránke: 750 g bravčového pliecka, 1 lyžička soli, 1/4 lyžičky rasce, 1/4 lyžičky majoránky, 2 cibule, 1 krajec chleba, 1/4… Čítaj ďaľej

Zmes osolíme a okoreníme, posypeme petržlenovou vňaťou a necháme krátko odpočinúť. Na ochutenie môžeme použiť aj ocot.

1 porcia: 3796 kJ / 907 kcal

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach