Bravčové mäso s mrkvou, hráškom a paprikou

Doba prípravy 60 minútNáročnosť

Suroviny na bravčové mäso s mrkvou, hráškom a paprikou:

250 g bravčového pliecka nakrájaného na kocky, 4 polievkové lyžice oleja, 1 polievková lyžica hladkej múky, 150 g mrkvy nakrájanej na rezance, 100 g hrášku, 1 červená paprika pokrájaná na pásiky, 1 čajová lyžička soli

Postup:

Na oleji opečieme mäso. Podusíme ho pod pokrievkou asi pol hodiny. Potom prisypeme mrkvu. Premiešame, prilejeme vodu a necháme dusiť štvrť hodinu. V 1 dl vody rozmiešame múku so soľou a vmiešame do mäsovej zmesi.

Mohlo by vás zaujímať

Trhané bravčové mäso s nádychom škorice

Suroviny na trhané bravčové mäso s nádychom škorice: 4 – 6  porcií / cca 9 hodín Cca 1000 – 1500 g bravčové pliecko 1 PL… Čítaj ďaľej

Necháme variť bez pokrievky na malom plameni asi 5 minút.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach