Grilovaná treska s rukolovým šalátom

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):

4 filety tresky, 120 g rukoly, 1 zrelé mango, 150 g cherry paradajok, 4 PL oleja Raciol s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami, soľ, mleté čierne korenie, šťava z 1 citróna, alobal

 Grilovaná treska

Postup:

Rybu zbavíme šupín, a každý filet položíme na samostatný kúsok alobalu. Filety osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, polejeme olejom a zabalíme do alobalu. Grilujeme približne 20 – 25 minút.

Zrelé mango očistíme a nakrájame na menšie kocky, cherry paradajky prerežeme na polovice. Opatrne premiešame spolu s umytou rukolou, dochutíme trochou korenia, soli a nakoniec pokvapkáme olejom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach