Vajíčková omeleta alla pugliese

Doba prípravy 20 minútEnergia: 240 kcal.Náročnosť

Energetická hodnota jednej porcie: 240 kcal

Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):

6 vajec, 1 tuniak v konzerve, 1 červená paprika, 1 žltá paprika, 2 lyžice kapár, 1 veľká cibuľa (jemne nakrájaná), 4 lyžice extra panenského olivového oleja, 1/2 lyžice mletej štipľavej papriky, soľ

Vajíčková omeleta

Postup:

Na dvoch lyžiciach oleja speníme cibuľku a pridáme na kolieska nakrájané papriky spolu s mletou paprikou a kaparmi. Pod pokrievkou dusíme asi 20 minút a potom pridáme kúsky tuniaka a povaríme ďalších desať minút. Na zvyšku oleja pripravíme z rozšľahaných a osolených vajec omeletu, ktorú naplníme pripravenou zmesou. Podáváme teplé, ale i studené omelety sú výborné.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach