15 minút
Nechajte sa inšpirovať receptom na čajovú špecialitu horúce maliny.
Ručne nazbierané lístky dávajú vzniknúť kvalitnému čaju, ktorý si zachováva svoju plnú chuť a príjemnú jemnú vôňu, ktorá sa rozvinie ihneď po zaliatí.
Suroviny na prípravu nápoja horúce maliny:
250 ml kvalitného čierneho čaju, 5 – 6 kúskov klinčekov, 2 vrchovaté lyžice malinového džemu, hrsť čerstvých malín, 1 plátok pomaranča
Postup:
Vrecúško čierneho čaju zalejte čerstvo uvarenou vodou a nechajte lúhovať. Hneď ako je čaj pripravený, pridajte klinčeky a malinový džem. Dôkladne premiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili. Na záver pridajte čerstvé maliny a ozdobte okraj pohára plátkom čerstvého pomaranča.