Horúce maliny

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Nechajte sa inšpirovať receptom na čajovú špecialitu horúce maliny.

Ručne nazbierané lístky dávajú vzniknúť kvalitnému čaju, ktorý si zachováva svoju plnú chuť a príjemnú jemnú vôňu, ktorá sa rozvinie ihneď po zaliatí.

Suroviny na prípravu nápoja horúce maliny:

250 ml kvalitného čierneho čaju, 5 – 6 kúskov klinčekov, 2 vrchovaté lyžice malinového džemu, hrsť čerstvých malín, 1 plátok pomaranča

Horúce maliny

Postup:

Vrecúško čierneho čaju zalejte čerstvo uvarenou vodou a nechajte lúhovať. Hneď ako je čaj pripravený, pridajte klinčeky a malinový džem. Dôkladne premiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili. Na záver pridajte čerstvé maliny a ozdobte okraj pohára plátkom čerstvého pomaranča.

Mohlo by vás zaujímať

Jánošíkov grog

Jánošíkov grog

20 minútEnergia: 246 kcal.Suroviny na Jánošíkov grog ( rozpočet pre 1 osobu ): 1,5 dcl vody, 2 lyžičky cukru, 1 lyžičku kandizovaného hnedého cukru, 0,5 dcl slivovice,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach