Teplý špenátovo-artičokový dip

Doba prípravy 40 minútNáročnosť

Suroviny na teplý špenátovo-artičokový dip:

1 lyžica olivového oleja, konzerva bielych fazuliek, pohár light majonézy, 100 g taveného syra, lyžička tabasca, lyžička kapár, štipka čierneho korenia, ¼ lyžičky horčice, konzerva artičokov, balíček drveného mrazeného špenátu, mozzarella, parmezán, lyžica citrónovej šťavy

Postup:

Všetky prísady postupne pridávajte do mixéra až celú zmes vymixujete do hladka. Predhrejte si trúbu na maximum a pečte 25 – 30 minút v litrovej nádobe. Povrch zmesi by mal jemne zhnednúť a po okrajoch by sa mali vytvoriť bublinky.

Mohlo by vás zaujímať

Tekvicový dip

Tekvicový dip

45 minútSuroviny na tekvicový dip: 2 ks stredne veľkej tekvice hokaido, 1 strúčik cesnaku, 300 g syru lučina, 50 g tekvicových jadierok, soľ, korenie, bylinky, citrón,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach