Tortilly na grile zapečené s hermelínom, kukuricou a hráškom
Príprava: 20 minút
Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):
4 ks hermelínu na gril s grilovacím korením (1 balenie), 8 ks tortíl, 100 g šunky od kosti, 100 g hrášku, 100 g kukurice, soľ a čierne korenie, extra panenský repkový olej
Postup:
Tortily potrite z jednej strany olejom, poukladajte na ne nakrájaný hermelín, plátky šunky, zasypte kukuricou a hráškom. Dochuťte soľou a čiernym korením, preložte a grilujte dozlatova z obidvoch strán. Potom tortily nakrájajte na trojuholníčky. Hermelíny nakrájajte na plátky. Každú tortilu potrite z jednej strany olejom a na takto pripravenú poukladajte nakrájaný hermelín, šunku a posypte kukuricou a hráškom. Podľa seba ich potom ešte dochuťte soľou a čiernym korením. Tortilu preložte a grilujte dozlatova z obidvoch strán. Každú tortilu potom nakrájajte na trojuholníčky a opatrne preneste na tanier a servírujte.