Toast s volským okom

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na toast s volským okom:

toastový chlieb, vajce, syr eidam, maslo, petržlenová vňať, listový šalát

Toast s volským okom

Postup:

Plátok toastového chleba natrieme maslom, posypeme petržlenovou vňaťou, dáme plátok syra a prikryjeme druhým plátkom chleba. Poukladáme na plech a vložíme do zohriatej rúry na niekoľko minút. Medzitým si v panvičke pripravíme volské oká, ktoré naservírujeme na zapečené toasty.

Mohlo by vás zaujímať

Tatárske toasty

20 minútSuroviny na tatárske toasty: 8 krajcov toastového chleba alebo bagety, 190 g tatárska zmes, 150 g tvrdého syru, 2 sušené paradajky, 1 paprika, 1 cibuľa,… Čítaj ďaľej

Ak chceme, aby mali volské oká pekný tvar, smažíme ich vo formičke. Podávame s listovým šalátom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach