Krevetový šalát s melónom a hubami

Doba prípravy 15 minútEnergia: 478 kcal.Náročnosť

1 porcia: 2009 kJ / 478 kcal

Suroviny:

1 žĺtok, 1/4 lyžičky soli, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 lyžica masla, 2 kvapky worcesterskej omáčky, štipka cukru, štipka karí korenia, 1/8 l oleja, 1/8 l smotany, 100 g šampiňónov, 150 g krabieho mäsa, 1 chladený cukrový melón, šalátové listy na zdobenie

Krevetový šalát s melónom a hubami

Postup:

Žĺtok s korením rozhabarkujeme, po kvapkách vmiešame olej, pridáme smotanu a omáčku. Dochutíme. Huby nakrájame na kúsky a na masle podusíme. Vmiešame krabie prsty. Melón prekrojíme napoly, zbavíme jadierok a pokrájame. Podávame.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach