30 minút
Suroviny na šalát Coleslaw:
40 g kukurica, 30 g mrkva na rezance, 180 g biela kapusta, červená kapusta 20 g kyslá smotana, 20 g majonéza, ocot 2 g, cukor, soľ, korenie, olivový olej
Postup:
Bielu a červenú kapustu nastrúhame najemno a dáme do misky. Ochutíme ju octom, osolíme, pridáme cukor a pokvapkáme olejom. Necháme 30 minút odležať. Zamiešame kukuricu, mrkvu, majonézu a kyslú smotanu. Dochutíme korením a šalát Coleslaw podávame s bielym pečivom alebo toastami.
Tip:
Pre vylepšenie farebnosti môžeme pridať sparenú brokolicu. Namiesto majonézy môžeme použiť kyslú smotanu alebo jogurt, do ktorého zašľaháme olivový olej. Pre zahustenie môžeme pridať škrob alebo sušenú zemiakovú kašu.