Šalát Coleslaw

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny na šalát Coleslaw:

40 g kukurica,  30 g mrkva na rezance, 180 g biela kapusta, červená kapusta 20 g kyslá smotana, 20 g majonéza, ocot 2 g, cukor, soľ, korenie, olivový olej

Šalát Coleslaw

Postup:

Bielu a červenú kapustu nastrúhame najemno a dáme do misky. Ochutíme ju octom, osolíme, pridáme cukor a pokvapkáme olejom. Necháme 30 minút odležať. Zamiešame kukuricu, mrkvu, majonézu a kyslú smotanu. Dochutíme korením a šalát Coleslaw podávame s bielym pečivom alebo toastami.

Tip:

Pre vylepšenie farebnosti môžeme pridať sparenú brokolicu. Namiesto majonézy môžeme použiť kyslú smotanu alebo jogurt, do ktorého zašľaháme olivový olej. Pre zahustenie môžeme pridať škrob alebo sušenú zemiakovú kašu.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach