SPÄŤ
Zeleninové

Šalát Coleslaw

Od: Pavol Cvengroš 14.11.2017
1 Hviezda2 Hviezdy3 Hviezdy4 Hviezdy5 Hviezd Ohodnoťte článok
Loading...

Suroviny:

40 g kukurica,  30 g mrkva na rezance, 180 g biela kapusta, 20 g kyslá smotana, 20 g majonéza, ocot 2 g, cukor, soľ, korenie, olivový olej

Šalát Coleslaw

Postup:

Kapustu nastrúhame najemno, ochutíme octom, solí, cukrom a pokvapkáme olejom. Necháme 30 minút odležať. Zamiešame kukuricu, mrkvu, majonézu a kyslú smotanu. Dochutíme korením a podávame s bielym pečivom alebo toastami.

Tip:

Pre vylepšenie farebnosti môžeme pridať sparenú brokolicu. Namiesto majonézy môžeme použiť kyslú smotanu alebo jogurt, do ktorého zašľaháme olivový olej. Pre zahustenie môžeme pridať škrob alebo sušenú zemiakovú kašu.

womangalérie VŠETKY