Špargľový šalát s kuracím mäsom

Doba prípravy 30 minútNáročnosť

Suroviny na špargľový šalát s kuracím mäsom ( rozpočet pre 4 osoby ):

400 g očistenej špargle, 150 g kuracích pŕs, 200 g ementálu, 2 polievkové lyžice masla, medzi prsty soli, 100 g malín, 4 celozrnné rožky

https://www.shutterstock.com

Postup:

Na masle opečieme osolené na malé kúsky pokrájané kuracie prsia. Podlejeme 50 ml vody a necháme dusiť. Po asi desiatich minútach pridáme nakrájanú špargľu a podusíme ešte asi desať minút. Potom zasypeme na hrubo nastrúhaným ementálom, premiešame, prikryjeme a necháme stáť asi desať minút.

Mohlo by vás zaujímať

Grécky šalát s fetou a olivami

15 minútSuroviny na grécky šalát: 5 paradajok, 1 šalátová uhorka, 1 – 2  papriky, 1 cibuľa, 1 lyžica olív, 150 g syra Feta Nálev:2 lyžice olivového… Čítaj ďaľej

Rozdelíme do štyroch misiek. Do každej misky pridáme maliny a priložíme jeden rožok.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach