RAW – Nuttela
Suroviny na RAW - Nuttela:
1 avokádo, 2 banány, 3 PL horkého nepraženého kakaa, Agáve sirup podľa chuti
Postup:
Avokádo očistíme, pokrájame a dáme do misky. Pridáme očistený banán a kakao. Všetky suroviny zmixujeme ponorným mixérom na...
Panna cotta s jahodovým müsli
Suroviny na Panna cotta s jahodovým müsli:
80 g cukru, 200 ml smotany na šľahanie, 200 ml plnotučného mlieka, 2 plátky želatíny, čerstvé jahody, Emco Mysli na zdravie Jahody a mandle
Postup:
Plátkovú želatínu namočíme a necháme napučať v studenej...
Špargľové crème brûlée
Suroviny na Špargľové crème brûlée:
smotana 30% 250 ml, mlieko plnotučné 1 dl, práškový cukor 60 g, vanilka lusk 1ks, žĺtky 4ks, vajce 1ks, špargľa zelená 100 g, jahody 150 g, bazalka, med, balzamiko crém...
Vanilkový punč
Suroviny na vanilkový punč ( počet porcií 6 à 200 ml) :
Na nápoj:1 balíček Zlatého klasu (40 g), 75 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 1 l mlieka, 1 vanilkový struk „Bourbon“, 100 ml...
Rumové suflé
Suroviny na rumové suflé:
6 vajec, 80g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, štipka soli, 4 lyžice rumu, nastrúhaná kôra a šťava z jedného citrónu, 50g maizeny, trochu masla a múky do formy
Postup:
Žĺtky rozšľaháme...
Zaľúbené Tapioca Perly
Zaľúbené Tapioca Perly je bezgluténový perličkový dezert s jahodami
Suroviny na zaľúbené tapioca perly (vystačí na 2 porcie):
500 ml mlieka2 PL cukru1 balenie Tapioca Pearls Dr. Oetkerjahodyjahodový džem
Ešte potrebujeme:
dezertné poháre alebo misky
Postup:
Obsah vrecúška nasypeme do hrnca,...
Jahodový cheesecake koktail
Suroviny na jahodový cheesecake koktail:
2 hrnčeky mlieka, 2 hrnčeky jahodovej zmrzliny, 6 nahrubo nasekaných Oreo sušienok, 112 g syru Philadelphia, 1 lyžička mletej vanilky, 5 čerstvých jahôd
Postup:
Mlieko, zmrzlinu, Oreo sušienky, syr a vanilku rozmixujte...
Mocca krém
Mocca krém je kávová delikatesa.
Suroviny Mocca krém:
1 balíček Créme Olé čokoláda, 300 ml mlieka, 1 PL instantnej kávy, 1 PL horúcej vody, 250 ml smotany na šľahanie, 1 balíček vanilínového cukru, 1 balíček Smeta-fixu,...
Koktail Espresso
Suroviny na Koktail Espresso:
9 kusov sušienok Oreo, 3/4 hrnčeka mlieka, 2 lyžice čokoládového sirupu, 2 hrnčeky vanilkovej zmrzliny, 1 lyžice instantnej kávy, Šľahačka na ozdobenie
Príprava:
Nalámte jednu sušienku na drobné kúsky a odložte bokom. Mlieko, čokoládový sirup,...
Jahodová polievka ochutená sektom
Jahodová polievka ochutená sektom - suroviny ( pre 4 osoby potrebujeme) :
500 gramov jahôd, 50 gramov vanilkového cukru, 400 ml vody, 50 ml sektu, 100 ml šľahačky, mäta
Postup:
Umyté a očistené jahody vložíme do...