Bylinky pre milencov

Ak si myslíte, že bylinky sú vhodné len pre čajíčkárov, ste na omyle! Ich tajomná sila totiž dokáže oveľa viac. Napríklad povzniesť váš intímny život do vzrušujúcich výšin a urobiť z vás skvelých milemcov, ktorí si dokážu sex poriadne užiť!

Aké sú vhodné bylinky pre milencov?

Bylinky pre milencov

Rozmarínové víno rozpáli vášeň…

Už ste niekedy skúsili popíjať vo dvojici červené rozmarínové víno? Ak nie, je najvyšší čas vyskúšať jeho zázračné účinky. Jediné, čo budete potrebovať, je jeden liter kvalitného červeného vína, ktorým zalejeme 2 polievkové lyžice čerstvých rozmarínových lístkov a necháme zavreté na chladnom a tmavom mieste aspoň týždeň vylúhovať. Nakoniec scedíme a popíjame s partnerom – najlepšie urobíme, ak si doprajeme večer každý po jednom deci vínka. Výsledok vás príjemne prekvapí!

Bylinky pre milencov

Mätový likér vás poriadne nabudí!

Ak chcete, aby váš partnerský život získal novú iskru, skúste si pripraviť likér z medovky a saturejky. Budete potrebovať 2 polievkové lyžice čerstvých lístkov z mäty, 1 lyžicu saturejky a pol litra slivovice. Bylinky pokrájajte nadrobno, vložte do pohára so skrutkovacím uzáverom, zalejte pollitrom slivovice a nechajte 2 týždne vylúhovať na teplom mieste. Každý deň dobre pretraste, aby sa všetky ingrediencie dôkladne premiešali. Po dvoch týždňoch preceďte a vypite každý večer jeden kalíštek na zdravie a sexuálnu energiu… 😀 

Bylinky pre milencov

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach