20 minút
Hermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom
Príprava: 20 minut
Suroviny na hermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom ( rozpočet na 4 porcie ):
4 ks Hermelínu na gril s pikantnou slivkovou omáčkou (1 balenie), pikantná slivková omáčka (súčasť balenia), 2 hrste hrozienok, 5 vetvičiek čerstvého tymianu
Postup:
Slivkovú omáčku zmiešajte s lístkami z jednej vetvičky tymianu a hrsťou hrozienok. Hermelín ozdobte zvyškom hrozienok a tymianom. Zabaľte do alobalu a grilujte asi 8 minúť. Po rozbalení prelejte slivkovou omáčkou
Pripravte si misku v ktorej zmiešate slivkovú omáčku s jednou hrsťou hrozienok a k tomu pridajte lístky z jednej vetvičky tymianu. Každý Hermelín dajte na alobal a posypte ho zvyšnými hrozienkami a ku každému pridajte aj kúsok tymianu. Zabaľte do alobalu a grilujte asi 8 minút. Po vybratí z grilu prelejte slivkovou omáčkou. Hermelín podávame.