Hermelín so slivkovou omáčkou

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Hermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom

Príprava: 20 minut

Suroviny na hermelín so slivkovou omáčkou, hrozienkami a tymianom ( rozpočet na 4 porcie ):

4 ks Hermelínu na gril s pikantnou slivkovou omáčkou (1 balenie), pikantná slivková omáčka (súčasť balenia), 2 hrste hrozienok, 5 vetvičiek čerstvého tymianu

Hermelín so slivkovou omáčkou

Postup:

Slivkovú omáčku zmiešajte s lístkami z jednej vetvičky tymianu a hrsťou hrozienok. Hermelín ozdobte zvyškom hrozienok a tymianom. Zabaľte do alobalu a grilujte asi 8 minúť. Po rozbalení prelejte slivkovou omáčkou

Pripravte si misku v ktorej zmiešate slivkovú omáčku s jednou hrsťou hrozienok a k tomu pridajte lístky z jednej vetvičky tymianu.  Každý Hermelín dajte na alobal a posypte ho zvyšnými hrozienkami a ku každému pridajte aj kúsok tymianu. Zabaľte do alobalu a grilujte asi 8 minút. Po vybratí z grilu prelejte slivkovou omáčkou. Hermelín podávame.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach