Medailóniky s pestom

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na medailóniky s pestom:

600 g bravčových medailónikov, 125 g plátkovej slaniny, 40 g bazalkového pesta, mleté korenie, soľ 150 g termizovaného tvarohu, 100 g kyslej smotany, 1 ČL medu, 1PL citrónovej šťavy, citrónová kôra, mleté čili, nakrájaná petržlenová vňať, soľ

Medailóniky s pestom

Postup:

Plátky slaniny potrieme bazalkovým pestom, okoreníme a zabalíme do nich bravčové medailóniky. Prepichnime špajdľou alebo previažeme niťou. Pripravujeme na grile rozohriatom na 180 °C, 6-8 minút. Medzitým postupne zmiešame suroviny na dip. Servírujeme s opečenou bagetou.

Mohlo by vás zaujímať

Bravčová panenka s vínom

Bravčová panenka s vínom

45 minútBravčová panenka s vínom – suroviny: 1 väčšia bravčová panenka (asi 500 g) 2 vetvičky rozmarínu soľ, korenie olivový olej 150-200 ml červeného vína 50 g… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach