Pečené rebrá Pašvare

Doba prípravy 120 minútNáročnosť

Suroviny na pečené rebrá Pašvare:

3 kg bravčových rebier, 2 ks cibule, 5 strúčikov cesnaku, soľ a  rascu

Pečené rebrá Pašvare

Postup:

Mäso posolíme, pridáme rascu, cibuľu a cesnak. Takto pripravené rebrá necháme odležať aspoň hodinu, ideálne dlhšie. Naložené mäso položíme na pekáč alebo hlbší plech, podlejeme vodou a pečieme v rúre na 180° asi hodinu a pol.

Mohlo by vás zaujímať

Rebierka s pikantnou omáčkou barbecue

100 minútSuroviny na Rebierka s pikantnou omáčkou barbecue ( rozpočet pre 6 osôb ): Marináda: 3 lyžice soli, 2 lyžice papriky, 1 lyžica mletej rasce, 1… Čítaj ďaľej

Upečené rebrá podávame s chlebom a nakladanou zeleninou (baranie rohy, uhorky, feferónky… alebo podľa chuti) najlepšie na drevenej doske.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach