60 minút
Suroviny na RAW čokoládové truffles:
100 g mletých vlašských orechov, 50 g kokosu, 50 g kakaového prášku, 50 ml javorového sirupu, štipka soli, 50 ml kokosového oleja
Čokoládová poleva: 1 hrnček roztopeného kakaového masla, javorový sirup podľa chuti, štipka soli, 1/2 hrnčeka nepraženého kakaa, kokosový tuk
Postup:
Jednotlivé ingrediencie dáme do misky, všetko spolu premiešame, spracujeme do kompaktnej hmoty a dáme do mrazničky zachladiť. Schladenú hmotu vyberieme a tvarujeme do guľôčok. Hotové truffles obaľujeme v kokose, kakau, mletých orechoch alebo čokoládovej poleve.
Poleva: Jednotlivé ingrediencie zmiešame do hmoty. Ak by bola hmota hutná, pridáme trocha roztopeného tuku.
Mohlo by vás zaujímať