Panna cotta s jahodovým müsli

Doba prípravy 60 minútNáročnosť

Suroviny na Panna cotta s jahodovým müsli:

80 g cukru, 200 ml smotany na šľahanie, 200 ml plnotučného mlieka, 2 plátky želatíny, čerstvé jahody, Emco Mysli na zdravie Jahody a mandle

Panna cotta s jahodovým müsli

Postup:

Plátkovú želatínu namočíme a necháme napučať v studenej vode. Mlieko, smotanu a cukor privedieme k varu a odstavíme z ohňa. Za stáleho miešania pridáme vymačkanú želatínu. Do pripravených pohárov nalejeme vychladnutú panna cottu – mlieko so smotanou a želatínou a necháme aspoň 6 hodín chladiť. Pred podávaním doplníme poháre müsli s jahodami a mandľami.

Mohlo by vás zaujímať

Crème brulee s karamelom

Crème brulee s karamelom

50 minútSuroviny na Crème brulee s karamelom: 500 ml šľahačkovej smotany, 1 struk vanilky, 100 g hnedého cukru a ďalší na krustu, 6 vaječných žĺtkov Postup:… Čítaj ďaľej

Zdobíme kúskami čerstvých jahôd. Ľahký a osviežujúci dezert môžeme doplniť čerstvými jahodami, ktoré nakrájame na plátky, položíme na dno pohárov a zalejeme tortovým želé pripraveným podľa postupu na obale a pokračujeme podľa návodu.

Mohlo by vás zaujímať

Jahodové trifle

Božský jahodový dezert, ktorý vás dostane Náročnosť: jednoduchá príprava Vystačí na: 8 porcií Suroviny na Jahodové trifle ( rozpočet na 8 porcií ) : Na … Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach