60 minút
Suroviny na Panna cotta s jahodovým müsli:
80 g cukru, 200 ml smotany na šľahanie, 200 ml plnotučného mlieka, 2 plátky želatíny, čerstvé jahody, Emco Mysli na zdravie Jahody a mandle
Postup:
Plátkovú želatínu namočíme a necháme napučať v studenej vode. Mlieko, smotanu a cukor privedieme k varu a odstavíme z ohňa. Za stáleho miešania pridáme vymačkanú želatínu. Do pripravených pohárov nalejeme vychladnutú panna cottu – mlieko so smotanou a želatínou a necháme aspoň 6 hodín chladiť. Pred podávaním doplníme poháre müsli s jahodami a mandľami.
Mohlo by vás zaujímať
Zdobíme kúskami čerstvých jahôd. Ľahký a osviežujúci dezert môžeme doplniť čerstvými jahodami, ktoré nakrájame na plátky, položíme na dno pohárov a zalejeme tortovým želé pripraveným podľa postupu na obale a pokračujeme podľa návodu.