Suroviny na špagety aglio olio e peperoncino:
špagety, 4 lyžice olivového oleja, 4 strúčiky cesnaku, 1–2 rozdrobené malé sušené chilli papričky, hrsť petržlenovej vňate, soľ, strúhaný parmazán
Tip: môžete použiť aj korenie Aglio Peperoncino, bio od spoločnosti SanusVia
Postup:
Špagety uvarte podľa návodu na obale. Medzitým na štyroch lyžiciach olivového oleja asi minútu opekajte štyri strúčiky cesnaku pokrájané na plátky a jednu až dve rozdrobené malé sušené chilli papričky. Pridajte za hrsť petržlenovej vňate a osoľte. Duste ďalšie 2–3 minúty a potom zmiešajte so scedenými špagetami. Podávajte posypané strúhaným parmazánom. Môžete použiť aj korenie Aglio Peperoncino, bio od spoločnosti SanusVia.
Tip redakcie:
Na prípravu tohoto jedla môžete použiť korenie od spoločnosti SanusVia, ktoré je v bio kvalite, má zaručený pôvod a kvalitu. Je balené bez glutamanu, soli a iných prísad. Kvalitné korenie má samo o sebe prirodzenú silu, vôňu a chuť, inú než na akú ste bežne zvyknutí z obchodných reťazcov.
Korenie je špeciálne balené v originálnych papierových škatuľkách, ktoré sú zároveň aj koreničkami. Škatuľky alebo koreničky si môžete uložiť do štýlovej drevenej kazety tak, aby ste ich mali stále na očiach a vždy poruke ?. Alebo si ich uložíte jednoducho doma do zásuvky.
Tak nechajte sa inšpirovať !!! ??
Koreničky a Štýlová drevená kazeta