Špagety aglio olio e peperoncino

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na špagety aglio olio e peperoncino:

špagety, 4 lyžice olivového oleja, 4 strúčiky cesnaku, 1–2 rozdrobené malé sušené chilli papričky, hrsť petržlenovej vňate, soľ, strúhaný parmazán

Tip: môžete použiť aj korenie Aglio Peperoncino, bio od spoločnosti SanusVia

aglio olio e peperoncino

Postup:

Špagety uvarte podľa návodu na obale. Medzitým na štyroch lyžiciach olivového oleja asi minútu opekajte štyri strúčiky cesnaku pokrájané na plátky a jednu až dve rozdrobené malé sušené chilli papričky. Pridajte za hrsť petržlenovej vňate a osoľte. Duste ďalšie 2–3 minúty a potom zmiešajte so scedenými špagetami. Podávajte posypané strúhaným parmazánom. Môžete použiť aj korenie  Aglio Peperoncino, bio od spoločnosti SanusVia.

Aglio Peperoncino

Tip redakcie:

Na prípravu tohoto jedla môžete použiť korenie od spoločnosti SanusVia, ktoré je v bio kvalite, má zaručený pôvod a kvalitu. Je balené bez glutamanu, soli a iných prísad. Kvalitné korenie má samo o sebe prirodzenú silu, vôňu a chuť, inú než na akú ste bežne zvyknutí z obchodných reťazcov.

Korenie je špeciálne balené v originálnych papierových škatuľkách, ktoré sú zároveň aj koreničkami. Škatuľky alebo koreničky si môžete uložiť do štýlovej drevenej kazety tak, aby ste ich mali stále na očiach a vždy poruke ?.   Alebo si ich uložíte jednoducho doma do zásuvky.

Tak nechajte sa inšpirovať !!! ??

 

 

Koreničky a Štýlová drevená kazeta

 

 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach