Kuracie prsia s chilli na kari

Doba prípravy 35 minútNáročnosť

Suroviny na kuracie prsia s chilli na kari:

500-75 0g kuracích pŕs, kari korenie, chilli papričky, olej, smotana na varenie

Postup:

Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Na rozpálenom oleji (bez soli) opražíme mäso. Keď sa mäso zatiahne pridáme 2-3 čajové lyžičky kari korenia. Zhruba po 5 minútach pridáme 2-3 sušené chilli papričky (môžu sa podrviť pre výrazne pikantnejšiu chuť) a všetko spolu restujeme.

Mohlo by vás zaujímať

Baingan Bharta – baklažánové karí

45 minútBaingan Bharta je len jednou z niekoľkých verzií baklažánovej bharty v indickej kuchyni. Slovo bharta (vyslov BHURR-taah) sa vzťahuje na jedlá, v ktorých sú ingrediencie… Čítaj ďaľej

Na záver pridáme smotanu na varenie, čím zjemníme chuť. Dĺžka varenia so smotanou závisí od toho, akú hustú omáčku chceme. Podávame s ryžou.

Gabriela, Bratislava

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach