Zubáč s feniklom

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Zubáč s feniklom – suroviny:

filet zubáča, fenikel, olivový olej, rozmarín, soľ, čierne korenie

Postup:

Rybu umyjeme, očistíme a pomocou pinzety zbavíme kostí. Rozpálime panvicu s olivovým olejom, opražíme fenikel iba z polovice tak, aby sa pri pražení ryby nespálil a pridáme filet zo zubáča.

Mohlo by vás zaujímať

Zubáč na zeleninovom kuskuse

60 minútSuroviny na recept zubáč na zeleninovom kuskuse: 100 g filiet zubáča, 20 g olivy čierne (KALAMATA ), 50 g kuskus, 80 g zelenina (cuketa, baklažán,… Čítaj ďaľej

Filet nakrájaný na porcie, opečieme na panvici z oboch strán cca 2,5 minúty (koža vždy ako prvá). Nakoniec pridáme rozmarín, pokvapkáme bielym vínom, pridáme kocku masla, až sa víno vyparí, osolíme a pridáme čierne korenie.

Mohlo by vás zaujímať

Zubáč na bylinkách s mrkvovým pyré

Zubáč na bylinkách s mrkvovým pyré

Zubáč na bylinkách s mrkvovým pyré – suroviny: Zubáč 200 gMrkva 150 gSmotana 26% 0,2 dclMaslo 110 gCitrón 1ksHrášok lusk 0,40 gVaječné žĺtko 2 ksSoľKorenie … Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach