Sicílska granita

Doba prípravy 15 minútEnergia: 175 kcal.Náročnosť

1 porcia: 730 kJ / 175 kcal

Sicílska granita – suroviny:

800 ml perlivej vody, 200 ml pomarančového džúsu, 400 ml šampanského, 1 citrón, 4 pomaranče, 50 g cukru

Postup:

Perlivú vodu dáme zmraziť do nízkej plastovej nádoby. Šťavu z pomaranča a jedného citrónu zmiešame s cukrom. Nalejeme do väčšej nádoby, pridáme pomarančový džús, šampanské a premiešame. Pridáme ľadovú drť, všetko nalejeme do plastovej nádoby a necháme znovu zmraziť.

Mohlo by vás zaujímať

Hugo

Hugo nápoj s bazovým sirupom

15 minútSuroviny na Hugo nápoj s bazovým sirupom: 3 cl bazový sirup, drvený ľad, mäta, Hubert de Luxe, sóda Postup: Do podávacieho pohára nalejeme bazový sirup,… Čítaj ďaľej

Zmes premiešavame aby nevznikla súvislá ľadová hmota. Granitou naplníme poháre a ozdobíme kúskami pomaranča.

Save

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach