Chrenová pena

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Chrenová pena – suroviny:

  • 50 g čerstvého chrenu
  • 0,5 l šľahačky 33%
  • 100 g kyslej smotany
  • soľ, korenie
  • 1 ks citrónu
  • 4 pl želatíny
  • 30 g hnedého cukru
Chrenová pena

Postup:

Do hrnca dáme zohriať šľahačku, pridáme nastrúhaný chren, namočenú želatínu ochutíme soľou, korením, citrónom a cukrom, rozmixujeme a prepasírujeme cez jemné sitko a dáme do šľahačkovej fľaše.

Mohlo by vás zaujímať

Chren

Chren ako elixír zdravia

Máte radi chren? Počuli ste už také slovenské príslovie, ktoré hovorí, že „Kto má dobrú ženu, navarí mu z chrenu“? Isté je, že koreň chrenu… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach