Tvarohová nátierka s reďkvičkami a pažítkou

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Tvarohová nátierka s reďkvičkami a pažítkou – suroviny:

250 g jemného tvarohu, 1 zväzok reďkvičiek, 1 viazanička pažítky, 50 g masla, 2 na tvrdo uvarené vajcia

Postup:

Umyté reďkvičky jemne nastrúhame, pažítku nadrobno posekáme. Maslo vymiešame s tvarohom a soľou, pridáme postrúhané reďkvičky, pažítku a nadrobno nakrájané vajcia. Podávame s tmavým chlebom.

Mohlo by vás zaujímať

Sardinkovo – tvarohová nátierka

20 minútSardinkovo – tvarohová nátierka – suroviny: 2 konzervy sardiniek v oleji po 120 g, 225 g jemného tvarohu, šťava z dvoch citrónov, mleté korenie, mladá cibuľka alebo… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach