Sardinkovo – tvarohová nátierka

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Sardinkovo – tvarohová nátierka – suroviny:

2 konzervy sardiniek v oleji po 120 g, 225 g jemného tvarohu, šťava z dvoch citrónov, mleté korenie, mladá cibuľka alebo pažítka, 1 lyžica plnotučnej horčice

Postup:

Sardinky necháme odkvapkať a vidličkou roztlačíme najemno. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku alebo pažítku, horčicu, tvaroh, korenie a podľa chuti soľ. Všetko spolu dobre vyšľaháme.

Mohlo by vás zaujímať

Šunková nátierka

20 minútEnergia: 196 kcal.Šunková nátierka – suroviny (rozpočet pre 4 porcie): 30 dkg strojovej šunky, 1/4 kg tvarohu, 1 čajovú lyžicu horčice, 1 čajovú lyžicu postrúhaného chrenu,… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach