Energetická hodnota jednej porcie: 100 kcal
Suroviny na kapustový šalát (rozpočet na 4 porcie):
½ kg bielej hlávkovej kapusty, 4 karotky, 10 dkg vňaťového zeleru, 1½ pohára kyslej smotany, soľ, čierne korenie, cukor, citrón, trebuľka, mletá rasca, soľ,
Postup:
Kapustu, mrkvu a zeler očistíme a pokrájame na tenké rezance. Vymiešame kyslú smotanu, pridáme pokrájanú zeleninu, ochutíme soľou a dôkladne premiešame. Okoreníme, pridáme cukor a citrónovú šťavu. Prikryjeme a necháme odstáť v chladničke asi ½ hodiny. Kapustový šalát podávame.
Tip redakcie:
Na prípravu tohoto jedla môžete použiť korenie od spoločnosti SanusVia, ktoré je v bio kvalite, má zaručený pôvod a kvalitu. Je balené bez glutamanu, soli a iných prísad. Kvalitné korenie má samo o sebe prirodzenú silu, vôňu a chuť, inú než na akú ste bežne zvyknutí z obchodných reťazcov.
Korenie je špeciálne balené v originálnych papierových škatuľkách, ktoré sú zároveň aj koreničkami. Škatuľky alebo koreničky si môžete uložiť do štýlovej drevenej kazety tak, aby ste ich mali stále na očiach a vždy poruke . Alebo si ich uložíte jednoducho doma do zásuvky.
Tak nechajte sa inšpirovať !!!
Koreničky a Štýlová drevená kazeta