Šalát z čerstvej zeleniny

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na šalát z čerstvej zeleniny:

Čerstvá zelenina: šalátové  uhorky 2 ks, paradajky cherry 300 g, bazalka čerstvá 1 viazanička,  rukola 500 g, granátové jablko 2 ks,  mrkva mladá 3 ks,  ľadový šalát, 3 hlávky, reďkovka 2 viazaničky, pažítka 1 viazanička

Dresing: morská soľ,  šťava z dvoch citrónov, 3 PL panenského  olivového oleja

Postup:

Zeleninu umyjeme v osolenej vode, osušíme, ľadový šalát lát natrháme rukami na malé kúsky, paradajky prekrojíme, granátové jablko rozrežeme a vyberieme semienka, ostatnú zeleninu nakrájame.Zalejeme dressingom.

Mohlo by vás zaujímať

Šalát s kačacím mäsom

Šalát s kačacím mäsom a granátovým jablkom

Suroviny na šalát s kačacím mäsom a granátovým jablkom: 150 g upečeného kačacieho mäsa (môžeme použiť aj mäso, ktoré nám zvýšilo)1 fenikelolivový olejsoľ mleté čierne korenie1 … Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach