Sardelovo-parmezánový dip

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Suroviny na sardelovo-parmezánový dip:

400 g balenie hranoliek, 90 g majonézy, 40 g bieleho jogurtu, 30 g šalotky, 20 g sardeliek, 10 g parmezánu, 5 g cesnaku, 5 g dion horčice, soľ, mleté biele korenie, olivový olej

Postup:

Pripravíme hranolčeky  podľa návodu na obale. Šalotku nakrájame na väčšie kúsky a ogrilujeme ju na olivovom oleji. Ku koncu pridáme nasekaný cesnak a vychladíme.

Mohlo by vás zaujímať

Smotanový dip s čerstvou pažítkou

15 minútSuroviny na smotanový dip s čerstvou pažítkou: pochúťková smotana, pažítka, cesnak, soľ, čierne korenie Postup: Pochúťkovú smotanu vysľaháme so soľou, čiernym korením a nasekanou pažítkou,… Čítaj ďaľej

Do mixéra dáme sardelky (bez nálevu), majonézu, šalotku s cesnakom, parmezán, dion horčicu, soľ, mleté korenie. Celú zmes rozmixujeme a na konci pridáme biely jogurt. Dip servírujeme s hranolčekmi.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach