Šalát s chobotnicou a citrusmi
Suroviny:
1 chobotnica (chladená), 4 čerstvé figy, rôzne citrusové ovocie: citrón, limetka, pomaranč, grep, pomelo, mix listového šalátu, 2 PL dijonskej horčice
Postup:
Vypitvanú a očistenú chobotnicu varíme približne hodinu domäkka v osolenej vode. Citrusy olúpeme, rozdelíme na mesiačiky....
Pečený filet zo sivoňa
Suroviny ( rozpočet):
180 g filetu zo sivoňa (aj s kožou, ideálne chladený), soľ, čierne korenie, olivový olej
Postup:
Filetky sivoňa očistíme od jemných šupín a kostí. Na stredne veľkom plameni opekáme na panvičke s trochou olivového oleja, najprv kožou...
Ryba na grile a ragú z čiernej fazule
Suroviny:
150 g morskej ryby, 50 g olivový olej, 10 g morská soľ, 100 g mrkva, limetková štava, mäta , 50 g čiernej fazule, kokosové mlieko, biele víno, cibuľa
Postup
Fazuľu si namočíme, potom prepláchneme a dáme variť...
Vychutnajte si s priateľmi chuť mora!
Máme pre vás jednoduchý recept hotový do 30 minút!Vonku je už pravá jeseň so všetkým, čo k tomu patrí. Nikto vám však nebráni zaspomínať si na leto užiť si s priateľmi morský vánok. Dobrou správou je,...
Grilovaný dúhový pstruh
Recept pripravený do 30 minútRozmýšľate, čo pripravíte dnes na večeru? Máme pre vás tip, ktorým si vyslúžite obdiv všetkých vašich stolovníkov. Ugrilujte pstruha, prelejte ho hráškovou omáčkou a podávajte s hranolčekmi v tvare U...
Grilovaná treska s rukolovým šalátom
Suroviny ( rozpočet na 4 porcie ):
4 filety tresky, 120 g rukoly, 1 zrelé mango, 150 g cherry paradajok, 4 PL oleja Raciol s chilli, bazalkou a sušenými paradajkami, soľ, mleté čierne korenie, šťava...