Dokonale upravené obočie

Podľa špecialistky na obočie Maribeth Madron je práve obočie tým najlepšie transformovateľným prvkom vašej tváre. Stačí poznať správne ťahy a triky a samozrejme mať vhodné „nástroje“.

obocie

obocieNiekedy majú jednotlivé chĺpky obočia tendenciu si žiť vlastným životom – rastú nerovnomerne alebo majú inú farbu ako vlasy majiteľky. Práve pre tieto prípady prináša Maybelline New York praktickú riasenku na obočie Brow Drama. Tá je vybavená špeciálnym kartáčikom, ktorý skvele rozotrie farbu tak, aby sa dostala ku každému jednotlivému chĺpku a celé obočie pokryla od korienkov až ku končekom. Farba nanesená na obočie riasenkou Brow Drama naviac vydrží celý deň, pritom ju možno večer jednoducho odlíčiť.

Tvarovanie perfektných oblúkov obočia je pomerne jednoduché, avšak vyžaduje trošku cviku a praxe. Ako na to, poradí špecialistka na obočie, Maribeth Madron: „Pozrite sa rovno do veľkého nástenného zrkadla a snažte sa udržať neutrálny výraz tváre. Obočie by malo začíňať medzi vnútorným kútikom oka a koreňom nosa, a potom končiť v línii s vonkajším kútikom oka a nosnými dierkami. Potom už ide hlavne o správne vyplnenie a farbu, ktorá by sa nemala biť s farbou vlasov.“

Maybelline NY má teraz v portfóliu dokonalých pomocníkov pre vaše bezchybné obočie. Okrem Brow Drama ešte známu ceruzku Master Shape Eyebrow Pencil. Obidva produkty sú v ponuke v troch farebných odtieňoch – tmavý blond, tmavý a svetlohnedý.

 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach