Bagetka s mozzarellou a prosciuttom

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Bagetka s mozzarellou a prosciuttom – suroviny (rozpočet pre 4 osoby):

2 balenia mozzarelly (125 g), 100 g prosciutta, 1 dlhá rozpečená bageta

Bagetka s mozzarellou a prosciuttom

Postup:

Nakrájajte mozzarellu a bagetu na pravidelné plátky. Nakrájanú bagetu rozprestrite na plech, navrch dajte plátky mozzarelly a vložte do predhriatej rúry (cca na 200 °C). Nechajte zapiecť asi 10 minút, kým sa mozzarella úplne neroztečie.

Mohlo by vás zaujímať

Grilovaná Mozzarella

Grilovaná Mozzarella – alla griglia

20 minútGrilovaná mozzarella so šalviou a prošutom ( prosciuto crudo Parma ), rukolou, cherry paradajkami, olivovým olejom extra panenským, korením a soľou Grilovaná Mozzarella alla griglia,… Čítaj ďaľej

Potom vyberte z rúry a navrch naukladajte plátky prosciutta. Podávajte najlepšie vlažné, aby vynikla chuť mozzarelly a prosciutta.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach