Francúzsky toast s voslkým okom

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Suroviny na Francúzsky toast:

svetlý toastový chlieb 250 g, 1 vajce, listová zelenina, syr eidam, maslo, petržlenová vňať

Francúzsky toast

Postup:

Plátok toastového chleba natrieme maslom, posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a na to dáme syr. Uzavrieme druhým toastovým chlebom a vložíme do rozohriatej rúry na niekoľko minút. Medzitým na panvičke pripravíme volské oko a položíme na zapečený toast. Dozdobíme zeleninou a francúzsky toast podávame.

Mohlo by vás zaujímať

Toast s rukolou a kozím syrom

20 minútToast s rukolou a kozím syrom – suroviny: Dressing: 100 g smotany, 20 g dijonskej horčice, 20 g medu, soľ, mleté korenie Rukolový šalát: 80… Čítaj ďaľej

Tip:

volské oko môžeme smažiť vo formičke, aby malo pekný okrúhly tvar.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach