Ovsená kaša s broskyňou

Doba prípravy 20 minútNáročnosť

Ovsená kaša s broskyňousuroviny:

10 polievkových lyžíc ovsených vločiek, 6 broskýň, 2 polievkové lyžice medu, 150 ml bieleho jogurtu

Postup:

Ovsené vločky prepláchneme v studenej vode a na noc ich necháme namočené vo vode. Ráno ich scedíme. Vsypeme ich do hrnca a zalejeme rozmixovanými štyrmi broskyňami. Na miernom  plameni za stáleho miešania privedieme k varu. Vmiešame med a necháme prevrieť. Ovsená kaša s broskyňou je hotová a môžeme raňajkovať.

Mohlo by vás zaujímať

Ovsená kaša s drobným ovocím

25 minútOvsená kaša s drobným ovocím – suroviny: 150 g ovsených vločiek, 1 jablko, 1 polievková lyžica bieleho jogurtu, 2 polievkové lyžice medu, oriešky alebo mandle,… Čítaj ďaľej

Odložíme z plameňa a vmiešame jogurt. Rozdelíme do misiek, ktoré ozdobíme na kúsky nakrájanými zvyšnými broskyňami.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach