Zelenina v tempúre

Doba prípravy 15 minútEnergia: 912 kcal.Náročnosť

Energetická hodnota jednej porcie:  3 832 kJ

Suroviny na recept zelenina v tempúre ( rozpočet na 4 porcie ):

200 g tempúry, 800 g čerstvej zeleniny (baklažán, cuketa, huby, paprika, špargľa), olej na vyprážanie, 100 g tatárskej omáčky

Zelenina v tempúre

Postup:

Tempúru pripravíme podľa návodu (t.j. rozmiešame prášok vo veľmi studenej vode do hustého cestíčka a pridáme niekoľko kociek ľadu). Očistenú a nakrájanú zeleninu ponoríme do cestíčka a vypražíme vo väčšom množstve rozohriateho oleja. Po vypražení poukladáme na papierový obrúsok na odsatie prebytočného tuku. Podávame s tatárskou omáčkou.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach