Kotlety na korení s hubami

Doba prípravy 35 minútEnergia: 599 kcal.Náročnosť

1 porcia: 2508 kJ / 599 kcal

Suroviny na Kotlety na korení s hubami:

4 bravčové kotlety, 1 lyžica nahrubo zomletého čierneho korenia, 1 konzerva húb, 3 cibule, 2 lyžice masla, 4 lyžice oleja, 1/2 lyžičky soli, 1/8 l smotany

Postup:

Mäso okoreníme, osolíme, huby prepláchneme, necháme odkvapkať, cibuľu očistíme a pokrájame nadrobno. Mäso opečieme na 2 lyžiciach oleja. Druhú panvicu so zvyškom oleja zohrejeme a opražíme na nej cibuľku, ktorú potom vyberieme. Do vypečeného tuku pridáme maslo, huby a nakoniec cibuľu. Mäso pripravíme na predhriaty podnos.

Mohlo by vás zaujímať

Chalupárska pochúťka

Bravčové kotlety – chalupárska pochúťka

25 minútSuroviny na Bravčové kotlety – chalupárska pochúťka : 4 bravčové kotlety, trochu oleja,1 väčšiu cibuľu, trochu hladkej múky, prerastená slaninka, cesnak, soľ, čierne korenie, voda.… Čítaj ďaľej

Výpek prelejeme do menšej panvičky, zjemníme smotanou a dochutíme worcesterskou omáčkou. Povaríme, osolíme a okoreníme, zmiešame s hubovou zmesou a prehrejeme. Podávame so zemiakovou kašou.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach