Nátierka z ovsených vločiek

Doba prípravy 15 minútNáročnosť

Nátierka z ovsených vločiek – suroviny:

20 g ovsených vločiek, 2 dl mlieka, 150 g masla, 10 g rajčiakového pretlaku alebo sekaných paradajok, medzi prsty soli, 1 čl kurkumy, jarná cibuľka na ozdobenie

Postup:

Ovsené vločky vopred namočíme do mlieka na asi 2 hodiny. Potom zlejeme. Maslo vymiešame do penista, primiešame doň napučané vločky, ochutíme rajčiakovým pretlakom, osolíme, pridáme kurkumu. Podávame spolu s čiernym chlebom, ozdobené cibuľkou.

Mohlo by vás zaujímať

Zeleninový tatarák

20 minútSuroviny na zeleninový tatarák: 1 PL strúhaného zeleru, 1 PL strúhanej mrkvy, 1,5 PL strúhanej cibule, 4 PL postrúhaného eidamu, 4 PL mletých orechov, 4… Čítaj ďaľej

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach