Čokoládový brownies dekorovaný kandizovaným pomarančom

Doba prípravy 35 minútNáročnosť

Suroviny (rozpočet na cca na 12 kusov ):

300 g 80 % tmavá čokoláda,  250 g hladká múka, 1ks prášok do pečiva, soľ, 100 g cukor, 100 g maslo, 2 ks vajcia, 150 g cmar, 100 g syr Lučina, 100 g  šľahačka 33%, 1 PL tekutý med

Postup:

Múku, prášok do pečiva, soľ a cukor zmiešame do zmesi. Mäkké maslo zamiešame s vajcami, cmarom, 80 percentnou tmavou čokoládou, pridáme múkovú zmes a necháme premiešať v kuchynskom robote.  Zmes dáme na plech  a pečieme na 175°C cca 20 minút. Ozdobíme pomarančom.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach