30 minút
Suroviny na Párty lízatká:
12 kusov Oreo sušienok, 75 g bielej čokolády na varenie, farebné, alebo čokoládové cukrárenské ozdoby, 12 drevených nanukových paličiek
Postup:
Drevené nanukové paličky opatrne zastrčte do stredu sušienky priamo do náplne. Položte lízatká na papier na pečenie a na 10 minút ich dajte zamraziť do mrazničky. Medzitým nechajte pomaly roztopiť čokoládu v miske v parnom kúpeli. Lízatká postupne namáčajte do čokolády – vždy iba jednu stranu.
Mohlo by vás zaujímať
Potom ich nenamočenou stranou položte na papier na pečenie a stranu s čokoládovou polevou posypte cukrárenskými ozdobami. Hotové lízatká zachlaďte v chladničke aspoň 30 minút, kým poleva dostatočne nestuhne a potom hneď podávajte.