Pavlova s ovocím a zmrzlinou

Doba prípravy 45 minútNáročnosť

Pavlova s ovocím a zmrzlinou – suroviny:

1000 g Carte d’Or Crema di Mascarpone, 6 vaječných bielkov, 300 g kryštálového cukru,1 lyžička vínneho octu, na ozdobenie lesné ovocie, mleté pistácie atď.

Pavlova s ovocím a zmrzlinou

Postup:

Z vaječných bielkov vyšľaháme sneh. V priebehu šľahania pridávame po lyžičkách ocot a cukor. Šľaháme do veľmi pevnej peny. Pomocou cukrárskeho vrecúška naplníme krúživými pohybmi mištičky s okrajom hotovou penou a následne ich vložíme do rúry.

Mohlo by vás zaujímať

Pavlova so šľahačkou a ovocím

120 minútPavlova so šľahačkou a ovocím je sladká lahôdka, ktorej neodoláte. Pavlova so šľahačkou a ovocím – suroviny: 3 bielky, 180 g kryštálového cukru, 1 zarovnaná… Čítaj ďaľej

Pečieme približne 40 minút pri teplote cca 140 °C. Hotová pavlova bude na povrchu pevná a vnútro torty ostane aj po upečení mäkké a vláčne. Dezert necháme vychladnúť a pred podávaním plníme zmrzlinou, potom dozdobíme. 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach